Dobro dosli na forum!
Registrujte se i uzivajte

~Admin Team

Join the forum, it's quick and easy

Dobro dosli na forum!
Registrujte se i uzivajte

~Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

» Vicevi » Vic3

Vic3

2 posters

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1Vic3 Empty Vic3 Tue Oct 05, 2010 6:49 pm

Nedim

Nedim
Administrator
Administrator

Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na govno. Mujo će Hasi:
- Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura?
Misli Haso:
- Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem!
Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli:
- Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života.
Misli i Mujo:
- E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će:
- Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro?
- Bih!
I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso:
- E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio.
- Nema veze Haso, važno je da se pare okreću!

https://bmzs.bosnianforum.com

2Vic3 Empty Re: Vic3 Sun Oct 10, 2010 12:23 pm

xZero

xZero

hahhahahahhaha xD dobar Very Happy

Idu baba i deda da kupe tele... I tako se dedi pripiša i on se okrene pored puta i počne se olakšavati. Dok se olakšavao, naleti pčela i ujede ga za onu stvar. Objasni deda babi situaciju, a baba da iskoristi priliku... Pošto mu je penis nateko, popne se na dedu i radi ono što je najbolje znala. Kad je završila, deda prokomentira:- Možemo li sad ići kupiti tele?- Deda, hebo tele, ajmo kupit pčele!

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

» Vicevi » Vic3