Dobro dosli na forum!
Registrujte se i uzivajte

~Admin Team

Join the forum, it's quick and easy

Dobro dosli na forum!
Registrujte se i uzivajte

~Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Slike gradskih/klasicnih automobila

4 posters

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Slike gradskih/klasicnih automobila Tue Oct 05, 2010 6:32 am

Nedim

Nedim
Administrator
Administrator

Kao sto naslov kaze.

Ovo mi se auto mnogo svidja kao gradsko.

Slike gradskih/klasicnih automobila Images?q=tbn:ANd9GcSsKUidncmfXVMLWj7F8iklyo1yC75VW1Sv5709-Df87L8lwF8&t=1&usg=__bsac72I8_WGLv6iDVLH70tKrfpo=

Mercedes Benz E Klasa Kabriolet Wink

https://bmzs.bosnianforum.com

2Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Re: Slike gradskih/klasicnih automobila Sat Oct 09, 2010 8:13 am

laxo

laxo

e kad cu to da imam xD

3Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Re: Slike gradskih/klasicnih automobila Sat Oct 09, 2010 8:16 am

Nedim

Nedim
Administrator
Administrator

Kad budem i ja Very Happy

https://bmzs.bosnianforum.com

4Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Re: Slike gradskih/klasicnih automobila Mon Oct 11, 2010 11:07 am

xZero

xZero

Ovaj auto moj je san koji se nece ostvariti No

Slike gradskih/klasicnih automobila Chrysler_300C

Slike gradskih/klasicnih automobila Chrysler-300c

Slike gradskih/klasicnih automobila Chrysler-300c-57-hemi

xZero: komentar modifikovan dana: Mon Oct 11, 2010 11:28 am; prepravljeno ukupno 4 puta

5Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Re: Slike gradskih/klasicnih automobila Mon Oct 11, 2010 11:12 am

TuM TuM

TuM TuM
Administrator
Administrator

2.3.3 Slike se mogu dodati postu ali ne smiju premašivati slijedeće mjere:
visina: 400 px
širina: 400 px
i veličina ne smije biti veča od 100 kb za svaku sliku
Moderatori mogu ukloniti svaku sliku za koju se ustanovi da je prevelika. Dozvoljeno je najviše 5 slika po postu.
Molim te editiraj post u skladu s pravilima.imas za to 24h...Uprotivnom ide opomena... :/

chraisler,a?? imat ce gaa... Razz

6Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Re: Slike gradskih/klasicnih automobila Mon Oct 11, 2010 11:37 am

xZero

xZero

TuM TuM aKa.Nix (citat):2.3.3 Slike se mogu dodati postu ali ne smiju premašivati slijedeće mjere:
visina: 400 px
širina: 400 px
i veličina ne smije biti veča od 100 kb za svaku sliku
Moderatori mogu ukloniti svaku sliku za koju se ustanovi da je prevelika. Dozvoljeno je najviše 5 slika po postu.
Molim te editiraj post u skladu s pravilima.imas za to 24h...Uprotivnom ide opomena... :/

chraisler,a?? imat ce gaa... Razz

EVo gospodaru,sve po pravilima xD

7Slike gradskih/klasicnih automobila Empty Re: Slike gradskih/klasicnih automobila Wed Oct 13, 2010 6:23 am

laxo

laxo

Pravilo 5.5.5.6.

Tema ide pod lock zato sto se svadjate, salim se

Extra kola samo sto ix niko nece imati nikada,

Sponsored content

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]